Prime Vision

Prime Vision is een wereldwijde marktleider in computer vision integratie en robotica voor e-commerce en logistiek. Als bekroond bedrijf ontwerpt en integreert Prime Vision oplossingen met behulp van de nieuwste herkennings, – identificatie en robottechnieken voor het optimaliseren van de automatisering van sorteerprocessen.

Automatische afhandeling

Prime Vision maakt het door verregaande automatisering en op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven mogelijk om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en operationele voordelen te behalen. Automatische (hand)schriftherkenning op enveloppen en pakketten, identificatie van barcodes en geschreven teksten op goederen in een warehouse en het automatisch lezen van labels op bagagestukken zijn slechts een paar voorbeelden van Prime Vision’s core technologie.

Innovatie

Innovatie is een sleutelcomponent die in elke afdeling bij Prime Vision terug te vinden is en ontegensprekelijk deel uitmaakt van haar DNA. De getalenteerde en gepassioneerde experts van Prime Vision zijn voortdurend op zoek naar manieren om logistieke bedrijfsprocessen nieuw leven in te blazen. Wat ooit begon als een ingenieus idee in het hart van het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende technologie in de post en e-commerce industrie. En zo gaat het verhaal dat toen een groep jonge professionals beroemde autonome sorteerrobots ontwikkelde, ze niet wisten dat een skateboard het begin zou zijn van zo’n internationaal succesvolle e-commerce oplossing. Het ontwerpen en ontwikkelen van best-in-class oplossingen om tijdbewuste bedrijven over de gehele wereld te begeleiden bij de automatisering van sorteerprocessen is waar Prime Vision voor staat. Gedreven door de snel veranderde digitale wereld brengt Prime Vision computer vision en robotica samen.

Medewerkers: 170
In bedrijf sinds: 05-01-2003

Bezoek website

Progress in Innovatieve Investeringen

Bekijk alle