Diana FEA

Met de software van Diana FEA wordt de veiligheid gegarandeerd van gebouwen, bruggen en andere constructies. Commerciƫle organisaties, onderzoeksinstituten en universiteiten uit de hele wereld bouwen op basis van deze multifunctionele eindige elementen analysesoftware.

Op en top constructief

Diana FEA is het bedrijf achter de beste Eindige Elementensoftware in de wereld. De geavanceerde modelleer- en rekenfunctionaliteit werd al ingezet voor berekeningen aan de meest vooruitstrevende en omvangrijke constructies. Niet alleen tijdens en na de bouw, maar ook in de verdere toekomst als de constructie veroudert of wordt uitgebreid, wordt de stabiliteit gegarandeerd op basis van de krachtige software.

Extreme belasting

Weer of geen weer, een constructie moet onder alle omstandigheden overeind blijven. Met de software kan de kracht-doorgeleiding worden geanalyseerd bij extreme belastingen zoals brand en aardbevingen. Het softwareprogramma is in de eerste plaats gericht op civieltechnische, geotechnische en petroleum engineering, maar kan ook voor andere toepassingen worden ingezet.

Doorontwikkeling

De beste ingenieurs en softwareontwikkelaars werken continu aan nieuwe opties in de eindige elementen analysesoftware. De programmatuur omvat uitgebreide materiaalmodellen, bibliotheken met elementen en analysemodellen, gebaseerd op de meest geavanceerde technieken op het gebied van Eindige Elementen Analyse. De recent ontwikkelde pre-/post-processor voorziet bijvoorbeeld in hoge kwaliteit modelling mogelijkheden, waarmee gebruikers snel en accuraat complexe modellen kunnen bouwen.

Medewerkers: 32
In bedrijf sinds: 01-02-2003

Bezoek website

Progress in Innovatieve Investeringen

Bekijk alle