Triskelion

Alle producten bevatten chemische stoffen, maar zijn ze ook onschadelijk bij consumptie, als verpakking of bij aanraking? Triskelion biedt hightech oplossingen voor onderzoek naar de veiligheid van voedsel, medicijnen en chemische stoffen.

Veiligheid gegarandeerd

Het lijkt allemaal heel normaal; koffie drinken uit een plastic bekertje, je kind voeden uit een potje, en als je ziek bent, ga je medicijnen halen. En zo moet het ook zijn, want al deze producten zijn gedegen getest op kwaliteit en veiligheid. Als onafhankelijke contract research organisatie test en analyseert Triskelion al ruim 30 jaar chemische, farmaceutische, voedings- en biotechnologische producten en garandeert producenten en consumenten daarmee een veilig leven.

Werkzame materie

Bij de ontwikkeling van medicijnen is het vinden van de juiste werkzame stof die veilig kan worden toegepast een bijzonder kostbare zaak. Triskelion werkt samen met kennisinstituten aan nieuwe onderzoeksmethodes die al in het begin van het ontwikkelproces meer zekerheid geven en het succesratio verhogen. De farma-industrie kan hierdoor efficiënter ontwikkelen, zowel in kosten als tijd.

In case of emergency

Hoe strikt bedrijven in de voedingsindustrie hun processen ook controleren, er kan altijd iets misgaan. Triskelion is 24/7 beschikbaar om onderzoek te doen naar de oorzaken en mogelijke gevolgen bij een incident. Dit kan gaan om glas of metaal dat in voedsel terecht is gekomen, afwijkingen in smaak of besmettingen, maar ook om een mogelijke voedselveiligheidscrisis. Indien nodig kunnen aan de hand van de analyses en het advies van de experts de juiste stappen worden ondernomen om risicovolle situaties te voorkomen. Jaarlijks levert Triskelion oplossingen en support bij zo’n incidenten wereldwijd.

Triskelion

Medewerkers: 200
In bedrijf sinds: 25-11-2010

Bezoek website

Progress in Innovatieve Investeringen

Bekijk alle